Hola guapas! Que
tal estais? Hoy os voy a poner una receta de unas Trufas de Baileys que están
riquisimas! En realidad no queria poner recetas aqui, pero al ser el cumpleaños
de mi abuelo y le he hecho estas trufas de regalo, os pondre la receta y
algunas fotitos. Os recomiendo usar una máquina para rallar las galletas y el
chocolate, sino os vais a hartar y me vais a mandar a donde yo sé, jajaja.
Con esta receta
me han salido unas 70 trufas, osea que teneis para toda la familia. Se
mantienen durante 3 semanitas.
Necesitais:
300 gramos de
galletas tostadas
125 ml de Bailey’s
Irish Cream
125 ml de nata
600 gramos de
chocolate blanco
Algo para decorar
(virutas, cola cao, nueces, chocolate fundido, etc.)
Ahora lo que
teneis que hacer:
Rallar las
galletas y el chocolate y ponerlo en un cuenco. Añadir el Bailey’s y la nata. Remezclarlo
todo y ponerlo en el frigo durante 30 minutos. Despúes teneis que hacer pequeñas
bolas y revolverlo en la decoración que habeis elegido. Luego ponedlas en un
papelito de trufas y listo!
Yo he revuelto
mis bolitas algunas en virutas de chocolate, almendras crocanti y en nesquik. Y
estoy muy feliz con el resultado!
Luego más tarde
os haré un post de mis uñitas, chicas!
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Hello
sweeties! How are you? Today I will post a recipe for some Bailey Pralines
which are really yummy! I didn’t want to put recipes on here, to be honest, but
as it is my granddads Birthday today and I made these as a present, I will post
the recipe and a couple of pictures. I recommend using a food processor to
grate the chocolate and the biscuits, otherwise you will get tired of it.
I got about
70 pralines out of this recipe, so you will have plenty for all the family. You
can keep them for 3 weeks.
You will
need:
300 grams
of butter biscuits or digestives (if you prefer)
125 ml of
Bailey’s Irish Cream
125 ml
cream
600 grams
of white chocolate
Something
to decorate (chocolate sprinkles, cocoa powder, nuts, melted chocolate)
What you
need to do:
Grate the
biscuits and the chocolate and put it in a bowl. Add the Baileys and the cream.
Mix it all and put it in the fridge for 30 minutes. Then you need to make small
balls and cover it with the decoration of your choice. Put it in a small paper
tray and you’re done!
I covered
my pralines in chocolate sprinkles, almond crocanti and cocoa powder. I am very
pleased with the results!
Later on I
will post my new Nails Of The Week, ladies!
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Hallo ihr Süßen!
Wie geht es euch? Heute poste ich mal ein Rezept für Bailey’s Kugeln die
super lecker sind. Ich wollte eigentlich keine Rezepte posten aber da heute
mein Opa Geburtstag hat und ich ihm diese Kugeln geschenkt habe, dachte ich
poste ich es doch mit ein paar Fotos! Ich empfehle eine Küchenmaschine zum
raspeln zu verwenden, sonst werdet ihr mich verfluchen! Hahaha.
Bei mir kamen zirka 70 Kugeln raus, daher werde ihr genug
für die ganze Familie haben. Haltbar sind sie zirka 3 Wochen lang.
Ihr braucht:
300 gr. Butterkekse
125 ml
Bailey’s Irish Cream
125 ml
Sahne
600 gr. Weiße
Schokolade
Deko nach wunsch (Schoko Raspeln, Nüsse, Kakaopulver,
Flüssigschokolade, etc.)
Und so wird’s gemacht:
Die Kekse und Schokolade raspeln und in eine Schüssel geben.
Den Bailey’s und die Sahne dazu geben und gut mischen. Ab in den Kühlschrank
für 30 Minuten. Danach kleine Kugeln formen und in der ausgewählten Deko
wenden. In eine Papierkapsel legen und schon sind die Kugeln fertig!
Ich habe meine Kugeln in Schoko Raspeln, Mandelkrokanti und
Kakaopulver gewendet und ich bin total Stolz auf das Ergebnis!
Später poste ich noch mein Nails Of The Week, meine Lieben!
Oh gosh they look divine! Ive never actually had baileys! I know a bit socking haha. I once attempted to make truffles and they wrnt terribly wrong! Im going to have to try again! xxx
ReplyDeleteThank you Laura! You're going to love making these, they are soo simple and easy to do! I am really not good at doing these things, but this was easy enough! You can also replace the Bailey's with any cream liquor! xxx
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