Wednesday, 13 February 2013

Trufas de Bailey's / Pralines




Hola guapas! Que tal estais? Hoy os voy a poner una receta de unas Trufas de Baileys que están riquisimas! En realidad no queria poner recetas aqui, pero al ser el cumpleaños de mi abuelo y le he hecho estas trufas de regalo, os pondre la receta y algunas fotitos. Os recomiendo usar una máquina para rallar las galletas y el chocolate, sino os vais a hartar y me vais a mandar a donde yo sé, jajaja.

Con esta receta me han salido unas 70 trufas, osea que teneis para toda la familia. Se mantienen durante 3 semanitas.

Necesitais:
300 gramos de galletas tostadas
125 ml de Bailey’s Irish Cream
125 ml de nata
600 gramos de chocolate blanco
Algo para decorar (virutas, cola cao, nueces, chocolate fundido, etc.)

Ahora lo que teneis que hacer:
Rallar las galletas y el chocolate y ponerlo en un cuenco. Añadir el Bailey’s y la nata. Remezclarlo todo y ponerlo en el frigo durante 30 minutos. Despúes teneis que hacer pequeñas bolas y revolverlo en la decoración que habeis elegido. Luego ponedlas en un papelito de trufas y listo!

Yo he revuelto mis bolitas algunas en virutas de chocolate, almendras crocanti y en nesquik. Y estoy muy feliz con el resultado!

Luego más tarde os haré un post de mis uñitas, chicas!

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Hello sweeties! How are you? Today I will post a recipe for some Bailey Pralines which are really yummy! I didn’t want to put recipes on here, to be honest, but as it is my granddads Birthday today and I made these as a present, I will post the recipe and a couple of pictures. I recommend using a food processor to grate the chocolate and the biscuits, otherwise you will get tired of it.

I got about 70 pralines out of this recipe, so you will have plenty for all the family. You can keep them for 3 weeks.

You will need:
300 grams of butter biscuits or digestives (if you prefer)
125 ml of Bailey’s Irish Cream
125 ml cream
600 grams of white chocolate
Something to decorate (chocolate sprinkles, cocoa powder, nuts, melted chocolate)

What you need to do:
Grate the biscuits and the chocolate and put it in a bowl. Add the Baileys and the cream. Mix it all and put it in the fridge for 30 minutes. Then you need to make small balls and cover it with the decoration of your choice. Put it in a small paper tray and you’re done!

I covered my pralines in chocolate sprinkles, almond crocanti and cocoa powder. I am very pleased with the results!
Later on I will post my new Nails Of The Week, ladies!

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Hallo ihr Süßen! Wie geht es euch? Heute poste ich mal ein Rezept für Bailey’s Kugeln die super lecker sind. Ich wollte eigentlich keine Rezepte posten aber da heute mein Opa Geburtstag hat und ich ihm diese Kugeln geschenkt habe, dachte ich poste ich es doch mit ein paar Fotos! Ich empfehle eine Küchenmaschine zum raspeln zu verwenden, sonst werdet ihr mich verfluchen! Hahaha.

Bei mir kamen zirka 70 Kugeln raus, daher werde ihr genug für die ganze Familie haben. Haltbar sind sie zirka 3 Wochen lang.

Ihr braucht:
300 gr. Butterkekse
125 ml Bailey’s Irish Cream
125 ml Sahne
600 gr. Weiße Schokolade
Deko nach wunsch (Schoko Raspeln, Nüsse, Kakaopulver, Flüssigschokolade, etc.)

Und so wird’s gemacht:
Die Kekse und Schokolade raspeln und in eine Schüssel geben. Den Bailey’s und die Sahne dazu geben und gut mischen. Ab in den Kühlschrank für 30 Minuten. Danach kleine Kugeln formen und in der ausgewählten Deko wenden. In eine Papierkapsel legen und schon sind die Kugeln fertig!

Ich habe meine Kugeln in Schoko Raspeln, Mandelkrokanti und Kakaopulver gewendet und ich bin total Stolz auf das Ergebnis!

Später poste ich noch mein Nails Of The Week, meine Lieben!







2 comments:

  1. Oh gosh they look divine! Ive never actually had baileys! I know a bit socking haha. I once attempted to make truffles and they wrnt terribly wrong! Im going to have to try again! xxx

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    1. Thank you Laura! You're going to love making these, they are soo simple and easy to do! I am really not good at doing these things, but this was easy enough! You can also replace the Bailey's with any cream liquor! xxx

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